Известие

Collapse
No announcement yet.

как се включва тва дето показва среден разход на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как се включва тва дето показва среден разход на 156

Колеги някой може ли да ми каже как се включва тва дето ми показва среден разход на 100км? Мисля, че след като Голф има такова нещо, то би требвало и моя дзвер да има. Вече повече от година натискам разни копчета и се чуда от къде се пуска тва Мерси, предварително!
    156 V6 turbo

Дай номера на шасито, да ти кажа

Comment

zar93200000098396
      156 V6 turbo

Comment

Re: Въпрос за 156

Първоначално публикувано от nkn66
        Колеги някой може ли да ми каже как се включва тва дето ми показва среден разход на 100км? Мисля, че след като Голф има такова нещо, то би требвало и моя дзвер да има. Вече повече от година натискам разни копчета и се чуда от къде се пуска тва Мерси, предварително!
        Може да нямаш борд компютър.Коя година ти е колата,двигател?
        Catalogue: T7 | 156 BENZINA (1997-2002)
        MVS: 116.825.0(0) | BN 2.0 TS 16V CF2 RICCO
        Engine Stamp: AR 32301
        Version Code: 932A2
        Version: V3 | BN RICH/DISTINTIVE
        Engine Version: M3 | 2000 T.S. CF2
        Interior: 158 | TESSUTO BLITZ ANTRACITE
        Vehicle No: 00232295
        Engine No: 1669974
        Prod. date: 1999-10
        Трябва да имаш борд.натисни лоста за мигачите към основата:аз нямам борд комп. та незнам
        Alfa156 Against All

Comment

Натискам го, има некъв луфт, ама не отчита нищо. Има само датчик за температурата на въздуха.
          156 V6 turbo

Comment

Иначе колата е 11. 1999г.
            156 V6 turbo

Comment

Нямаш бордкомпютър

Comment

Много хитро от страна на италиянците да не вкарат тази екстра То пак, че поне външната температура показва 'компютърът' на ранните 156-ци.Щото на 146-ците, дори и най-късните модели, показва само изминати километри. От друга страна, може нарочно да не показват разхода...като чувам кви литри гълтат някои бензинки
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                  Много хитро от страна на италиянците да не вкарат тази екстра То пак, че поне външната температура показва 'компютърът' на ранните 156-ци.Щото на 146-ците, дори и най-късните модели, показва само изминати километри. От друга страна, може нарочно да не показват разхода...като чувам кви литри гълтат някои бензинки
                  Е нема страшно де. То там има мегдан за 6 цифрено число Па и ние сме свикнале со сичко веке
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Да,ама защо, защо, защо??? И защо ми е онази пъпка отдолу на дясното огледало като нямам датчик за температурата?
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                      Да,ама защо, защо, защо??? И защо ми е онази пъпка отдолу на дясното огледало като нямам датчик за температурата?
                      ми махни я, и без тва пречи на аеродинамиката

а тва за борд компютъра, явно голям страх са брали с тия борд компютри от времето на 164ките, и са сложили чак 2001ва в 147, и 1998ма в 166 някакви малко по нормални

няма ви обадя че служебната омега 94та си ги има сичките тия работи, ее беше и изгорял панела, но го опраиха, а тия със 164ките доколкото виждам май нямат оправия
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

да бе деба ... и аз се чудех що има датчик за вътре и за отвън поди огледалото у десно ... ама на дисплейо само се мандахерцат километрите ... виж фиатковците си имат едну копченце и като го натиснеш показва там некви градуси само че дали са верни един господ знай ...
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Абе ако знаете по колата колко датчици има, дето нищо не ви показват. Това е още един. Може климата да си го ползва със здраве, ама вие "око да види, ръка да пипне".
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                            няма ви обадя че служебната омега 94та си ги има сичките тия работи, ее беше и изгорял панела, но го опраиха, а тия със 164ките доколкото виждам май нямат оправия
                            Бате Рено 25 от 87 година ги има всички тези глупости, та даже и някой 11-ки ги имат. И според мен е полезно, ама няма да ни вървят колите толкова, защото като го гледаш ще си изградиш УСЛОВЕН РЕФЛЕКС.
                            Мене ме кефи на френските коли, че показнат нивото на маслото на датчик на таблото и не нужно да си отваряш капака на колата, не че го правя толкова често
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Айде сега Тия дето карат Алфа не се интересуват от консумацията. За да върви, требва да гори, а като гори, не е добре да гледаш
                              Wherever You Go, Leave Behind Your Mark!

Comment

Working...
                              X